Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 11:50

Άμεση η ανταπόκριση από τον Δήμο

Την ικανοποίησή της με έγγραφη επιστολή, εξέφρασε η Διοικητική Επιτροπή του ΕΣΜ, προς τους Αντιδημάρχους Ποιότητας Ζωής & Πρασίνου Ν. Καρασάββα και Καθαριότητας Γ. Κατζανό, για την άμεση ανταπόκρισή τους σχετικά  με το πρόβλημα της δυσοσμίας από τα φρεάτια της  Κεντρικής Αγοράς.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα είχε επισημανθεί σε πρόσφατη συνάντηση του Προέδρου του ΕΣΜ κ. Π. Παπαρίσβα και του Αντιπροέδρου κ. Χ. Πουλέλλη  με τον  κ. Καρασάββα, στον οποίο παρέδωσαν και εγγράφως τις προτάσεις του Συλλόγου με αφορμή την πεζοδρόμηση της Ερμού.

Ο Εμπορικός Σύλλογος, εκτίμησε ιδιαίτερα την προσωπική παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, κατά τη διάρκεια των εργασιών καθαρισμού που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή, ενώ διαπιστώθηκε η σοβαρή προσπάθεια που γίνεται από πλευράς Δήμου για την αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας.

Στην επιστολή του ο Σύλλογος ακόμη αναφέρει πως, «…Εν αναμονή και του νέου εξοπλισμού που θα παρέχει τη δυνατότητα περισυλλογής ακόμα και λυμάτων από τα φρεάτια, είμαστε αισιόδοξοι για τον περιορισμό του προβλήματος το οποίο οφείλεται και σε κατασκευαστικές κακοτεχνίες. Από την πλευρά μας στηρίζουμε την προσπάθειά σας και θα σας ενημερώνουμε για τυχών προβλήματα που θα προκύπτουν».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 12:13