Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 10:05

Ο Κ. Καζάζης εκπροσωπεί τον ΕΣΜ στο νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων

Πραγματοποιήθηκαν οι Αρχαιρεσίες της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ & ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015,

όπως έχουμε ήδη δημοσιεύσει, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Τριτοβάθμια Οργάνωση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Υποψήφιοι από τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης ως Αντιπρόσωποι στην Τριτοβάθμια Οργάνωση,ήταν ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Παπαρίσβας και  ο Αντιπρόεδρος κ. Κίμων Καζάζης, ενώ ο τελευταίος ήταν υποψήφιος και στο  Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου. Και οι δύο εξελέγησαν ως Αντιπρόσωποι στην Ε.Σ.Σ.Ε  που είναι η τριτοβάθμια οργάνωση εκπροσώπησης του Ελληνικού Εμπορίου, με την εκλογή του κ Καζάζη και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας το οποίο συγκροτήθηκε σε Σώμα και ανακοινώθηκε στις 24-3-2015.

Ο Εμπορικός Σύλλογος με την καλή συνεργασία που ανέπτυξε και με άλλους Εμπορικούς Συλλόγους νησιωτικών περιοχών, κατάφερε να βρίσκεται μέσα στο επίκεντρο των αποφάσεων, να παρακολουθεί τις εξελίξεις, να καταθέτει τις προτάσεις του και να προασπίζει τα συμφέροντα των νησιωτικών περιοχών, για ένα δυνατό Βόρειο Αιγαίο.

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ & ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ανακοινώνει τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της, που προέκυψε από τις Αρχαιρεσίες της 15ης Μαρτίου 2015  η οποία έχει ως ακολούθως :

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΡΕΠΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Β' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΩΜΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γ' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ: ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ: ΓΚΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΛΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΓΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΖΑΖΗΣ ΚΙΜΩΝ
ΚΑΥΚΑ ΑΝΝΑ
ΚΡΙΜΙΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΑΡΚΟΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΕΛΙΔΩΝΗΣ ΖΗΣΙΜΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΟΥΒΕΛΟΓΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΠΕΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΣΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ο κ. Παύλος Πολιτάκης, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του, συνεχάρη όλα τα εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχήθηκε καλή αρχή και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν και δήλωσε ότι, η Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α. θα συνεχίσει να είναι αρωγός στις προσπάθειες των Εμπορικών Συλλόγων μελών της, αλλά και κάθε συναδέλφου ξεχωριστά, προκειμένου να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ποικιλόμορφα προβλήματα του εμπορικού κόσμου.Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 16:07